Technieken

Koud roken? Wat is het en hoe doe je dat?

Roken is een oude kooktechniek die wordt gebruikt om voedsel te conserveren en een heerlijke rooksmaak te geven. Eén van de populaire gerechten die ...

Hoe gebruik je de ventilatiegaten in je bbq?

Zijn de ventilatiegaten in je barbecue een mysterie voor jou? Laten we dat vandaag veranderen! Dit artikel onthuld de geheimen van de ventilatiegaten ...

Hoe behoud je de juiste temperatuur op de BBQ?

De geur van gegrild vlees, een koud biertje in de hand en gezelligheid met vrienden en familie - dat is waar een barbecue om draait. Maar om een ...

Sous-vide bereiding op de BBQ: Een hemelse samensmelting van smaak en precisie

Sous-vide bereiding op de BBQ? Jawel, je hebt het goed gehoord! Deze kooktechniek, die letterlijk "onder vacuüm" betekent, is de perfecte manier ...

Roken op de BBQ: Leer de technieken voor heerlijk gerookt vlees

Roken op de BBQ is een kunst die door veel BBQ-liefhebbers wordt gewaardeerd. Het geeft je vlees niet alleen een heerlijke smaak en aroma, maar het ...

Wat is de Reverse Searing BBQ Techniek en hoe gebruik ik het?

Nu de zon feller begint te schijnen en de temperatuur stijgt, is het tijd om je grill af te stoffen en je klaar te maken voor het ultieme ...

Hoe moet je indirect grillen op de BBQ?

Als je van plan bent om te gaan grillen op de BBQ, is het belangrijk om te weten welke techniek je wilt gebruiken. Direct grillen is een ...

Hoe moet je direct grillen op de BBQ?

Hoe moet je direct grillen op de BBQ? Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om vlees te grillen met behoud van de smaak en ...

Toon volgende
BBQ Schort

Ben jij klaar om de koning van de BBQ te worden?

Ontvang wekelijks de beste BBQ-recepten, marinades en griltips, zodat jij je vrienden en familie kunt imponeren. Schrijf je vandaag nog in!

Succesvol ingeschreven

bbqadvies.nl
Logo