INKBIRD BBQ Temperatuurregelaar ISC-007BW

Amazon
169,99 199 Koop Nu

Ideaal om je kamado op temperatuur te houden als je er zelf (even) niet bij kunt zijn

Ideaal om je kamado op temperatuur te houden als je er zelf (even) niet bij kunt zijn.
Vergeet niet de coupon voor € 20,00 extra korting aan te klikken
Over dit item

  • 【Bediening met één knop】 Stel de temperatuurregelaar in en bedien deze met slechts één knop. Er zijn geen vervelende operaties meer nodig.
  • 【Bediening vanaf uw telefoon】 De temperatuurcontroller ondersteunt 2 verbindingsmethoden, Bluetooth-verbinding en 2,4 GHz Wi-Fi-verbinding.Download de Inkbird Pro-app gratis, stel en bewaak de controller op uw app, alle gegevens worden automatisch opgeslagen zolang deze binnen het signaalbereik blijven en u kunt ze op elk moment controleren.
  • 【Ventilator met Variabele Snelheid】 De ventilator is krachtig en past de snelheid automatisch aan de temperatuurverandering aan om een stabiele en nauwkeurige regeling van de oventemperatuur te bereiken. De respons van 3 sondes is snel en de temperatuur is nauwkeurig, 1 voor meting van de omgevingstemperatuur en 2 voor meting van vleestemperatuur.
  • 【Snelle nauwkeurige uitlezing en alarm】 De telefoon en de temperatuurregelaar zullen synchroon alarmeren en de gebruiker waarschuwen dat het koken klaar is, wat resulteert in mals en sappig vlees.
  • 【Draagbaar ontwerp】 Wordt geleverd met een gratis draagtas en een gratis adapter.Inkbird geeft 1 jaar garantie, neem bij problemen gerust contact met ons op.
INKBIRD BBQ Temperatuurregelaar ISC-007BW
INKBIRD BBQ Temperatuurregelaar ISC-007BW
169,99 199
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

BBQ Schort

Ben jij klaar om de koning van de BBQ te worden?

Ontvang wekelijks de beste BBQ-recepten, marinades en griltips, zodat jij je vrienden en familie kunt imponeren. Schrijf je vandaag nog in!

Succesvol ingeschreven

bbqadvies.nl
Logo